Lahmacun / Turkse Pizza
Ambachtelijk bereide lahmacun, ook wel Turkse pizza genoemd, wordt met de beste ingrediënten gevuld en opgerold. Daarna wordt het geheel duurzaam verpakt in de modernste heatfilm folie.
Bereidingsadvies: Verpakking verwijderen en de Turkse pizza in zijn geheel verwarmen op een (contact)grill op mediumstand. Bereiding in oven is ook mogelijk door de verpakking te verwijderen en daarna 16 minuten verwarmen in een voorverwarmde oven op 160°C. De lahmacun kan geserveerd worden met verschillende sauzen naar keuze.
Houdbaarheid Diepvries
De Turkse Pizza’s zijn ingevroren ten minste houdbaar tot 6 maanden na productiedatum bij een temperatuur van -18°C . Na het ontdooien kunnen de producten maximaal 2 dagen gekoeld worden bewaard, bij een temperatuur van maximaal 7°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid Koelvers
De Turkse Pizza’s zijn houdbaar tot tenminste 16 dagen na de productiedatum. De pizza’s bewaar je in de koeling bij een temperatuur tussen de 0 en 7°C (bij voorkeur 4°C).